|
|
|
Тази година е 3тата поредна, в която ще се състои Aniplay – българският косплей евент за българските момчета и момичета! То ще се проведе в СОФИЯ, на 8. МАЙ 2010 в Сатиричния Театър "Алеко Константинов" с подкрепа oт клуб НАКАМА. Начало: 11 часа, вход: 5 лева Търсете ме за повече информация относно Aniplay на скайп Shiningshadow, e-mail agumon@abv.bg или фейсбук. За информация за клуб НАКАМА посетете техния сайт: http://www.nakama-bg.com
Тъй. Правилата за Аниплей 2010. Който не е съгласен с тях, не е добре дошъл на събитието като участник:
1. Започва записването за участие. Краен срок - 28. Февруари, 2010. Нито ден повече. Хора обадили се след тази дата няма да бъдат допуснати на събитието, ако дойдат с костюм, дублиращ се с такъв, на записал се вече в срока участник. 2. Костюми от предишни евенти /Аниплей, Анивенчър, Анимес-партита, както и хелоуин/ няма да се допускат, освен ако не са с видимо подобрение или основателна причина. 3. Сюжета ще бъде предварително прегледан преди да бъде допуснат. Предпочита се да сте в група от аниме/манга/аниме-игри и да направите собствен малък сценарии за действие от около 20 минути /ще видим колко общо участника ще сме и ще преценя/. 4. За тези които за 1ви път ще се включват и искат да участват в някаква подобна група, но просто не могат да намерят/измислят/сформират нищо, с вас ще доуточним какво правим. (Моля ви, поне имайте някой/лко конкретен/и персонажи, които желаете да косплейнете, да не се превръща разговора в „какво да косплейна”.) 5. За тези, които просто не желаят да участват в обща сценка, ще имат възможност да се покажат за ревюто, да кажат/направят/изпълнят нещо кратко и толкова. Ако ще се появите с костюм, задължени сте да се явите поне на ревюто. Косплеяри, присъстващи само в публиката, без желание за рева няма да бъдат записани. 6. Намерете си сигурен човек за музикалното оформление – да е перфектно запознат със сценария и да е присъствал на повечето репетиции, ако сте голяма група. По-малките не са задължени. 7. Все още се дообмисля как ще става озвучението, но се подгответе то да бъде изцяло записано предварително (ако щеше playback го наричайте), ако в последствие реша така. 8. Групите, коментирали се в темите на форуми или фейсбук трябва лично да се запишат. Записването е официално, когато е проведен личен разговор с мен. 9. Тази година ще има нещо като подготвителни проверки колко сериозни са косплеярите. Лично аз ще искам на някой предварително уговорен ден към края на МАРТ да наблюдавам репетиция на всяка група от София и Пловдив, и най-вероятно ще се поразходя и до Русе и Варна. Имайте пред вид, че ще очаквам вече завършен вариант на сценариите до тогава, както и изпробване на музиката. Задължително е явяването на тази проверка.
Търсете ме на скайп Shiningshadow или фейсбук /пощата ми е agumon@abv.bg/
Участващи групи в Aniplay 2010: Baccano Bleach FMA - Brotherhood Naruto Final Fantasy X Inuyasha Hitman Reborn Guilty Gear Detroit Metal City
Още медийни партньори: http://www.animes-bg.com http://teenews.eu |
IP е записано
|
|
Последна промяма: 18-04-2010 20:27:28 от ShiningShadow Причина |